:
 
До Міжнародного дня інвалідів відділом культури і туризму райдержадміністрації організовано низку заходів для людей з особливими потребами.
01 грудня в РЦ «Юність» творчим колективом Пологівського районного організаційно-методичного центру проведено свято «Твори добро». 
Зі словами побажань здоров’я, сили духу, терпіння до людей з обмеженими фізичними можливостями звернулися заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, радник голови районної ради Михайло Малиш, міський голова Юрій Коноваленко.

                                                                   
Ірина Півень, заступник голови райдержадміністрації, нагородила грамотами та подарунками переможців і призерів спартакіади для інавалідів.
              
В концертний програмі взяли участь танцювальний колектив «Натхнення» Пологівського СК, Вікторія Вовк з Федорівського СБК, Яна Сиротюк з Костянтинівського СК, Андрій Каніболоцький, Світлана Кравченко з Івано-Франківського СК, вокальне тріо «Лебідонька» з Григорівського СБК, Ольга Боговик та Валентин Чуча з Новоселівського СБК, Каріна Кузнєцова і Олеся Білай з КБК «Гірник», Єгор Курносов, Наталія Колісник.

                                     
02 грудня в РЦ «Юність» зразковим аматорським театральним колективом «БравО» районного будинку культури для дітей з особливими потребами показа                      
До дітей та їх батьків звернуласі заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, побажала міцного здоров'я і здійснення мрій. 


Відділ культури і туризму райдержадмінстрації