:

  Святковий концерт для військовослужбовців у м. Запоріжжя 
 
   З метою створення святкового настрою, підтримки бойового духу військовослужбовців, які несуть службу в військовій частині А 1978 (м. Запоріжжя), які відновлюють свої сили після боїв в зоні антитерористичної операції, відділом культури і туризму райдержадміністрації до Дня захисника України ініційовано проведення 08 жовтня святкового концерту «Вам, захисники України!».
  З теплими словами вітань від себе, від голови Пологівської райдержадміністрації Крупського А.Є., голови районної ради Коноваленка Ю.А. до військових звернулася заступник голови Пологівської райдержадміністрації Півень І.Г. У своєму виступі заступник розповіла про заходи патріотичного виховання дітей, які проводяться в Пологівському районі та запросила переглянути плакати і прочитати листівки солдатам, які за підтримки відділу освіти райдержадміністрації виготовлено учнями Новокарлівської, Тарасівської, Інженерненської, Новоселівської та Чапаєвської ЗОШ. Плакати було розміщено на сцені актового залу військової частини.

  Ведучі Наталія Колісник і Єгор Курносов запропонували усім виконати разом Державний гімн України. Виконання вийшло бездоганним. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих в зоні проведення АТО.

  Бурхливими оплесками глядачі вітали вокалістів районного будинку культури: тріо «Мальви» у складі Валентини Черненко, Наталії Самойлик, Марини Кошової; Юрія Нестеренка, Наталію Самойлик, Валерію Дібровську, Анну Вовк, Тетяну Ковальчук, Марію Діденко, вокалістку Костянтинівського сільського клубу Катерину Тріщук; з силовою акробатикою вихованців К-Роздорівського сільського будинку культури – Андрія Бичка і Владислава Іванова.


  Були яскравими хореографічні виступи зразкового аматорського хореографічного колективу «Овація» і його солістки Валерії Дібровської, колективів хореографічного відділення Пологівської дитячої школи мистецтв (директор - Лариса Кас’яненко, керівники - Інна Ходус, Христина Буренко) з композиціями «Подоляночка», «Вітальний танець», «Українська полька», «Купите бублики», «Індійське кіно», «Самба», «Танцювальний батл», «Непереможні». 


  Виконавці в кожний свій виступ вкладали усю душу, вітали щиро, змінюючи сценічні образи. Аматори сцени виконували композиції на теми любові до рідної землі, до рідного дому, до батьків, на тему кохання. Приділено увагу і жінкам, які несуть службу та які чекають вдома військовослужбовців.
  Наприкінці концертної програми творчому колективу пологівщини було вручено Подяку військової частини. Звукорежисером концерту був Ярослав Плетінь (з районного будинку культури).
  Для артистів була влаштована екскурсія по території частини. Пологівців пригостили солдатською кашею. 


  Такі заходи військовим створюють позитивний настрій, дарують тепло. Для артистів вони корисні, так як кожен відчуває, що підтримує бойовий дух наших хлопців, не сумнівається в перемозі, визнає силу і мужність наших чоловіків, бо на їх плечах лежить відповідальність за усю країну і за кожного з нас.
  Словами «До нових зустрічей!» військові проводжали нашу делегацію за межі частини, а ми знову бажали: «Служіть! Хай Бог береже вас!».
   Свято організовано і проведено КУ «Пологівський організаційно-методичний центр» Пологівської районної ради (директор - Світлана Колісник). 
  Автоперевезення учасників заходу здійснено за рахунок Програми розвитку культури Пологівського району.  

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації