:
  

 Святий Миколай на передову завітай

 Щомісяця пологівці допомагають 501 бригаді, морським піхотинцям – побратимам Артема Корнєва.
  В день Святого Миколая волонтерська команда у складі 22 пологівців та григорівців з концертною програмою прибули під Широкіно.

  В святковий день гарні пісні нашим героям, воїнам – захисникам подарували Самойлик Наталія, Купріна Ліна, Науменко Михайло, Устинцева Світлана. Запальні танці виконував колектив «Терпсихора» (Гуть Карина, Пенова Віка, Какоуліна Марина, Купріна Ліна, Лазунько Варвара) разом зі своїм керівником Чернявською Тетяною.
  Саме цей гарний день – день коли виконуються бажання та здійснюються мрії, подарував нам незабутню зустріч  з нашим земляком – пологівцем Калініченком Віталієм, який вже довгий час на першій лінії оборони захищає наше мирне життя.
  Начальник відділу освіти Капітонов П.В. передав книги та дитячі малюнки, солодощі від загальноосвітніх закладів району. Був зачитаний вірш написаний саме для військовослужбовців ЗСУ, від самооборонівця з с К.Роздори Бадла Сергія.
  За рішенням центру допомоги воїнам АТО при райдержадміністрації до складу делегації увійшли учасники бойових дій, демобілізовані земляки Осадчий Олексій, Кальченко Юрій  та Павлюк Анатолій. Такі зустрічі з одного боку допомагають землякам в психологічній реабілітації після жахіть війни, а по-друге допомагають воїнам ЗСУ бути впевненими у всебічній підтримці їх з боку громади.

  Дружини воїнів АТО Кальченко Тетяна та Павлюк Ольга зі сльозами на очах, з рук в руки передавали воїнам гарячі смачні домашні пиріжки та вергуни, запечену качку та свіже молоко.

  Пологівці привезли із собою новорічну красуню – ялинку, яка була прикрашена жіночими руками Пєнової Ірини, Кальченко Тетяни та дітьми –Устименком Юрієм, Самойликом Антоном, Лазунько Варварою. 

   Прямо під час концерту деякі військовослужбовці йшли на завдання – на передову. У всіх нас стигло серце, і ми всі разом бажали їм повернутися живими. Кожен з нас бажає лише  перемоги.

  Концертну програму провела заступник голови райдержадміністрації І.Г.Півень, під час якої були передані святкові новорічні солодкі подарунки, які надіслали нам  до Пологівських волонтерів. Окрема подяка за це волонтеру Марині із Києва, за довіру та участь.

  Окремі слова вдячності висловлюємо Півню Анатолію – за фінансову підтримку заходу, Клименку Олександру - за ялинку, Устименку Юрію – за придбання державної символіки, жителям села Григорівки, Вікторії Шістки – за домашню випічку, Юрчаку Дмитру за озвучення концерту, районній благодійній організації «Любов Ближнього» - за апаратуру, Мамаджанову Еркіну – за автоперевезення.

  Організатор заходу - відділ молоді та спорту райдержадміністрації, координатор центру допомоги воїнам АТО – Устименко Ангеліна Олександрівна, за участі відділу освіти.



За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації