:


   23-24.04.2015 в м.Запоріжжя відбулись змагання з волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, шахів, шашок ХV обласної спартакіади серед 19 збірних команд державних службовців. Державні службовці Пологівського району взяли участь у змаганнях з п’яти видів спорту.
 
    У змаганнях з настільного тенісу команда у складі голови райдержадміністрації Вєтрова Юрія Володимировича та начальника відділу культури і туризму Діденко Марини Вікторівни виборола перше місце.



  Команда у складі головного спеціаліста відділу економічного, земельного та майнового аналізу управління АПР Чумаченка Віктора Володимировича та головного спеціаліста відділу праці управління СЗН Боровик Олени Олександрівни посіла третє місце у змаганнях з шахів та четверте місце у змаганнях з шашок. Десяті місця вибороли команди з волейболу та міні-футболу.


У загальнокомандному заліку спартакіади збірна команда державних службовців району посіла шосте місце.
 В особистій першості Ю.В.Вєтров переміг у змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків, а О.О.Боровик стала другою у змаганнях з шашок. 
Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями та грамотами.

25.04.2015 на стадіоні «Локомотив» м.Пологи відбулись змагання районного турніру з футболу «Відкриття сезону». У турнірі взяли участь команди Пологівського району «Славія», «Україна», «Роздори», «Батьківщина» та команда «Вікторія» з Оріхівського району.
У фінальній грі зустрілись команди «Батьківщина» та «Роздори». Основний час гри не визначив переможця, а у серії 11-ти метрових ударів перемогу здобула команда «Батьківщина», яка і нагороджена кубком.

26.04.2015 в м.Токмак за вихід у фінальну частину обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» вели боротьбу 5 команд юнаків 2003-2004 років народження. Пологівські футболісти перемогли команди м.Бердянськ, Токмакського району та поступились з мінімальними рахунками командам м.Мелітополь, м.Токмак.
За підсумками змагань команда Пологівського району здобула право участі у фінальних змаганнях.


За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації