:

   08.05.2015 команда юнаків ДЮСШ взяла участь в обласному турнірі з міні-футболу серед команд юнаків 2000-2001 років народження, який відбувся у м.Вільнянськ. В змаганнях взяли участь 4 команди. Пологівські футболісти вибороли друге місце і нагороджені медалями та грамотами обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

   09.05.2015 на ігровому майданчику зі штучним покриттям ДЮСШ відбулась товариська зустріч з міні-футболу між командами ветеранів «Спартак» (мікрорайон Пологи-5) та «Україна» (с.Пологи). З рахунком 6:4 перемогла команда «Україна».  

   10.05.2015 в спортивній залі гімназії «Основа» відбувся районний турнір з настільного тенісу серед юнаків та дівчат. У змаганнях серед юнаків перемогу здобув Сарана Ілля (Вербівська ЗОШ), а переможцем змагань серед дівчат стала Дмитренко Тетяна (Костянтинівська ЗОШ).

   10.05.2015 відбулись другі півфінальні ігри кубка району з футболу серед аматорських команд. Гра між командами «Вікторія» (с.Мала Токмачка Оріхівського району) та «Батьківщина» (с.Чапаєвка) завершилась з нічийним рахунком 5:5. Команда «Україна» (с.Пологи) з рахунком 1:3 програла команді «Славія» (ПАТ «Пологівський ОЕЗ»). Переможець змагань кубка району з футболу визначиться у фінальній грі між командами «Батьківщина» та «Славія».

   Всі змагання присвячені 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-й річниці завершення Другої світової війни.

 

За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації