:


    03-04.04.2015 в м.Мелітополь відбулись змагання з волейболу (команди чоловіків) та шахів обласної спартакіади серед збірних команд міст та районів.  
    У змаганнях з волейболу взяли участь 16 команд. Команда Пологівського району виборола на цих змаганнях призове третє місце. Наші волейболісти перемогли суперників у груповому турнірі, у півфінальній грі поступились команді м.Мелітополь, а у грі за 3-4 місця перемогли команду К-Дніпровського району. Переможцем змагань стала команда м.Запоріжжя, на другому місці команда м.Мелітополь. У складі збірної команди району грали вихованці учителя фізичної культури Чубарівської ЗОШ Віктора Григоровича Невілька, а також волейболісти з с.Чапаєвка та с.Кінські-Роздори.
   Змагання з шахів проводились за швейцарською системою серед 12 команд. За команду Пологівського району грали старший прокурор прокуратури району Сергій Парьоха та працівник Дистанції сигналізації та зв’язку (ШЧ-12) Віталій Омесь. В загальнокомандному заліку наші шахісти посіли 4 місце. В особистому заліку серед 24 спортсменів С.Парьоха виборов 4 місце.

   04-05.04.2015 в м.Черкаси відбулись змагання чемпіонату України з пауерліфтингу. У змаганнях взяли участь п’ять пологівських спортсменів і всі п’ять стали переможцями у своїх вагових категоріях:
І місце у категорії до 47,5 кг. – Бабич Катерина (колегіум № 1):
І місце у категорії до 60 кг. – Бабич Володимир (студент ЗНТУ):
І місце у категорії до 82 кг. – Клименко Юрій (гімназія «Основа»)
І місце у категорії до 90 кг. – Тоцький Юрій (Пологівський ОЕЗ)
І місце у категорії до 100 кг. – Корнєв Дмитро (студент ДНУЗТ)
Д.Корнєв та Ю.Тоцький перемогли всіх суперників і у абсолютній категорії.
Чемпіонів до змагань підготував тренер дитячо-юнацької спортивної школи Олег Васильович Плетінь.

За інформацією відділу молоді і спорту райдержадміністрації