:


   02.05.2015 команда ветеранів «Славія» ПАТ «Пологівський ОЕЗ» взяла участь у змаганнях обласного турніру з футболу серед ветеранів, які відбулись у м.Вільнянськ. Пологівські футболісти з рахунком 3:0 перемогли команду Оріхівського району та програли з рахунком 0:3 господарям змагань і посіли друге місце. 

    03.05.2015 в спортивній залі локомотивного депо м.Пологи відбулись змагання міжрайонного турніру з настільного тенісу серед чоловіків. У змаганнях взяли участь 11 тенісистів з Пологівського, Оріхівського та Гуляйпільського районів. Призерами змагань стали пологівські тенісисти: І місце – Ложкін Сергій, ІІ місце – Аракелян Мартин, ІІІ місце – Орловський Володимир.

    03.05.2015 відбулись перші півфінальні ігри кубка району з футболу серед аматорських команд. Команда «Батьківщина» (с.Чапаєвка) з рахунком 7:0 перемогла команду «Вікторія» (с.Мала Токмачка Оріхівського району), а команда «Славія» (ПАТ «Пологівський ОЕЗ») перемогла команду «Україна» (с.Пологи) з рахунком 3:1. Ігри-відповіді відбудуться 10.05.2015 на футбольних полях с.Пологи та с.Мала Токмачка. Початок о 14.00.  

   04.05.2015 в приміщенні районної організації інвалідів війни та Збройних Сил відбулись змагання районного турніру з шахів серед чоловіків, присвячені 70 –й річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-й річниці завершення Другої світової війни. Змагання пройшли у цікавій, напруженій боротьбі. Переможцем змагань став Середа Микола, друге місце виборов Юров Анатолій, на третьому місці Цепаєв Анатолій.

За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації