:
  

  Семінар для керівників закладів клубного типу 

 

 11 березня Пологівським районним організаційно-методичним центром організовано і проведено семінар для директорів і художніх керівників клубних закладів району.
     На семінарі розглянуті питання:
1.Робота в програмі Microsoft Word»– на допомогу комп’ютерним користувачам-початківцям. Практичні зайняття з кожним керівником  сільського клубного закладу. Особливості роботи з електронною поштою. Створення власної скриньки ел.пошти.
2. Про умови проведення районного огляду колективів художньої самодіяльності закладів культури клубного типу та майстрів народного мистецтва, присвяченого 20 - й річниці  Конституції України та 25 — й річниці Незалежності України. Концерт переможців обласного огляду.                                             
3.Вивчення положень та умов проведення в районні огляду-конкурсу клубних  закладів у сільській місцевості.
4. Про охорону нематеріальної культурної спадщини в Україні: місцевий рівень. (Про проведення фольклорно-етнографічних  досліджень у районі. Збір    кращих  зразків народної творчості: народні пісні, легенди, оповідання, записані у селах району. Поповлення  фонотеки зібраного фольклорного матеріалу.)
    В роботі семінару взяла участь начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації М.Діденко, яка виступила з питаннями щодо  співпраці та надання методичної допомоги закладам культури Чапаєвської об’єднаної територіальної громади, співпраці з закладами освіти, рейтингових показників в галузі «Культура» Пологівського району  на обласному рівні, рейтингових показників  закладів культури району. 

      

     Привітали керівників сільських клубних закладів-переможців районного рейтингу:
І місце-Григорівський сільський клуб;
І місце-Новоселівський сільський клуб;
ІІ місце-Вербівський сільський будинок культури;
ІІІ місце-Пологівський сільский клуб.
 
За інформацєю відділу культури і туризму райдержадміністрації