:

    Для надання невідкладної комплексної допомоги особам, які опинилися у складних життєвих обставинах, та не можуть самостійно їх подолати, в м. Запоріжжі діє комунальний заклад «Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги» Запорізької обласної ради, який розташований за адресою: 69104, м. Запоріжжя, вул. Північнокільцева, 22, тел./факс (0612) 13-88-20, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
   Центр надає допомогу психологічного, соціально-побутового, соціально-педагогічного, соціально-медичного, інформаційного характеру, а також юридичні послуги. Особи (у тому числі з дітьми), які внаслідок стихійного лиха, учинення стосовно них злочину, насильства (у тому числі в сім’ї) або реальної загрози його вчинення та за інших обставин, які опинилися у складних життєвих обставинах, наслідки яких вони не можуть подолати самостійно, можуть в умовах цілодобового стаціонару отримати відповідну кваліфіковану допомогу та тимчасовий притулок (термін перебування особи в центрі 90 діб).  
     Для зарахування до Центру необхідно звернутися до управління соціального захисту населення Пологівської райдержадміністрації за адресою: м. Пологи, вул. Горького, 30 (кабінет № 10), або Пологівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Пологи вул. Пролетарська, 174.  

За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації