:

       Районний фестиваль танцю «Союз» збирає друзів 

       30.04.2016 творчим колективом Пологівського РБК проведено районний фестиваль танцю «Союз» збирає друзів».
      Метою фестивалю є популяризація народних традицій, розвиток хореографії в районі, огляд хореографічних композицій танцювальних колективів  закладів культури клубного типу.
    З вітальним словом з нагоди Міжнародного Дня танцю до учасників фестивалю звернулася заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, привітала зразковий хореографічний колектив «Союз» Пологівського РБК з 20-річчям і вручила керівнику – заслуженому працівнику культури України Ромео Гаспаряну Диплом про участь у фестивалі та з нагоди ювілею колективу і пам’ятний сувенір.

  

      На сцену було запрошено керівників 13 танцювальних колективів району. Зі словами подяки за роботу виступила начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Марина Діденко.
       Ірина Півень і Марина Діденко здійснили нагородження колективів Дипломами та сувенірами.
     Під час програми директор будинку культури Валентина Черненко вручила Посвідчення про активну участь у роботі «Союзу» цьогорічним випускникам шкіл.  
     В фестивалі взяли участь танцювальні колективи «Золотий ключик» і «Терпсихора» КБК «Гірник», «Натхнення» Пологівського СБК, «Світанок» Вербівського СБК, колектив Новоселівського СБК, «Квітень» К-Роздорівського СБК, дует Івано-Франківського СК, дует Вербівського СБК, колективи хореографічного відділення Пологівськогї ДШМ та зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» Пологівської ДШМ та зразковий аматорський хореографічний колектив «Союз».

   

    За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації