:

  Про звітний концерт Вербівського сільського будинку культури 
 
   21 серпня в Вербівському сільському будинку культури на глядачів чекало патріотичне дійство «Віримо в себе, віримо в Україну», яке проведено в рамках районної акції «У нас єдина мета-Україна свята нездоланна, вільна і сильна».
   Про роботу за рік звітував колектив Вербівського СБК (директор- Наталія Бобкіна).
   В фойє закладу працювала виставка робіт місцевих умільців Катерини Кишка, Марини Харченко, Дарини Бокути.
Прологом свята стала хода усіх учасників художньої самодіяльності, яких представляли ведучі Катерина Кишка і Анастасія Сердюк.
   До зали урочисто внесли Державний прапор України і прапор с.Вербіве.
   На звітний концерт завітали Марина Діденко, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації, Світлана Колісник, директор Пологівського районного організаційно-методичного центру.
   Людмила Кравченко, сільський голова, в своїй промові подякувала працівникам будинку культури за відповідальну, творчу роботу, за ініціативність і відданість справі. 
   Програма з 25 номерів вокального, хореографічного та театрального жанрів тривала 2 години і глядачі радо зустрічали кожного виконавця:
   учасників дитячого хореографічного колективу дитсадка «Росинка» (керівник- Оксана Дібровська), хореографічного колективу «Світанок» і його солістів Яну Дорошенко і Сашу Сердюка (керівник- Оксана Дорошенко), дует Діми Марюхи і Кості Куцевола (керівник- Ірина Яцук), Валерію Дібровську (керівники- Інна Ходус, Крістіна Буренко, Наталія Самойлик), Анастасію Ворону (керівник- Галина Денисенко), учасників театрального колективу «Мініатюра» у складі Радько олени, Марюхи Віки, Дорошенко Оксани, Бобкіної Наталії, Сердюка Саші, Сердюка Богдана, Чернюка Саші (керівник- Наталія Бобкіна), тріо «НЛО» у складі Дібровської Валерії, Самари Ольги, Насті Ворони (керівник- Оксана Дібровська), Галину Денисенко. 
   Програма була насичена хореографічними номерами: «Україна», «Віночок», «Джентельмени», «Бджілки», «Вальс», «Смуглянка», «Добро і зло», «На Івана Купала», «Подоляночка», «Козачок», «Сучасний танок», «Лісапед, мій лісапед», «Кадріль». Дійсно- танцювальний марафон! Молодці!
   В урочистій обстановці було зачитано прізвища чоловіків, які зараз несуть службу в гарячих точках АТО: Валерія Варяника, Євгена Васильковського, Вадима Малого, Олександра Солодовнікова, Максима Городенка, Андрія Пругла, Романа Сердюка, Олександра Бобкіна, Анатолія Дорошенка, Артура Пругла, Анатолія Шепеля, Олексія Вінника, Олександра Шкоди, Станіслава Гонтаря, Олексія Хвостика, Дмитра Шкоди. Зі сцени подякували хлопцям за мужність, відвагу та самовідданість, побажали триматися і повертатися додому живими і неушкодженими. На їх честь наймолодші вокалісти Діма Марюха і Костя Куцевол виконали пісню «Воины света». 
   Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять загиблих військових і мирних жителів на сході нашої країни.
   Начальник відділу культури і туризму Марина Діденко привітала глядачів і аматорів сцени з наступаючими державними святами-Днем Прапора України і Днем незалежності України, підкреслила активність і результативність творчого колективу закладу при участі в районних заходах, подякувала сільській раді і громаді за підтримку в проведенні культурологічних акцій, за роботу, направлену на укріплення матеріально-технічної бази будинку культури, за реконструкцію меморіального комплексу, присвяченого подіям ІІ Світової війни.
Звітний концерт прийнято і оцінено на відмінно!

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації