:

  Про звітний концерт Григорівського сільського клубу

    20 серпня під гаслом «Літо зустрічає друзів» творчий колектив Григорівського сільського клубу звітував про роботу за рік.
    На концерт завітали: заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Марина Діденко, директор Пологівського районного організаційно-методичного центру Світлана Колісник.
    Колектив під керівництвом директора клубу Тетяни Гапоненко добре попрацював.
   Григорівський сільський голова Петро Банько звернувся до односельців з привітним словом і під впливом дружньої атмосфери, яка панувала у залі, прочитав власні вірші про село «Сільське життя», «Неврожайний рік», «Сільський етюд». 
   Ведучі Дмитро Хоменко і Оксана Богунова на протязі програми розповідали про творчі успіхи колективів і кожного виконавця, а після слів:
          «Я здійму до неба крильця-рученята,
          Помолюсь за маму, помолюсь за тата, 
          За сестру і брата, за усю родину
          І за рідну неньку Україну!»
були запалені свічки і усі молились за Україну.
   В вокальному жанрі виступили вокальний колектив «Калина», Даша Трішмак, Інна Фесенко, тріо «Лебідонька», Оксана Богунова з донькою Сашею, Інна Гапоненко, Людмила Зікун, Людмила Генус, Стелла Трішмак, Анатолій Шістка, Микола Василенко, Микола Трішмак, Віта Носко, Настя Білянська, дитяча вокальна група «Барвінок».
   Глядачі вдячно аплодували учасникам танцювальних колективів «Дзвіночок» і «Живчики», «Файна Украйна» які виконали танці «Топ, топ по паркету», «Рок-н-ролл», «Барви літа», «Калинка-малинка», «Перлина-Україна».
   Гуморесу П.Глазового «Як ми з кумом вареники варили» артистично прочитала Софія Чех.
   Театральна мініатюра «На пляжу» викликала позитивні емоції і на цьому сюрпризи не закінчились. Учасники гурту «Калина» показали уривок з п’єси «За двома зайцями». Гра була щирою, справжньою.
   За що артистів віддячили оплесками стоячі!
   Завжди в Григорівці на заходах аншлаг! Це є показником стабільної творчої плідної роботи культпрацівників і підтримки громади. Заклад має потужну матеріально- технічну базу, що створює умови для розвитку культури. 
   З привітним словом від себе особисто, від голови райдержадміністрації Артура Крупського, голови районної ради Юрія Коноваленка виступила заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, привітала з наступаючими святами –з Днем Державного Прапора України і Днем Незалежності України, подякувала аматорам сцени за роботу.

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації