:

   Про звіт «Золотого ключика» 

    10.06.2016 в КБК «Гірник» відбувся звітний концерт хореографічного ансамблю «Золотий ключик» (керівник- Алла Карпенко).
      Метою проведення заходу був показ програми комісії з присвоєння звання «Зразковий» колектив.
     На концерті працювала комісія у складі: в.о. директора Запорізького обласного центру культури і мистецтва Оксана Герман, заслужений працівник  культури України, керівник Запорізького осередку національної спілки хореографів України, керівник Запорізького народного ансамблю народного танцю «Металург» Анна Кірейко-Ішмамедова, тренер Запорізького народного ансамблю народного танцю «Металург» Валерій Кірейко.

                                    

    З привітанням до учасників хореографічного ансамблю звернулася заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, міський голова Юрій Коноваленко.

                  

   26 танцювальних композицій було показано старшою групою «Мальви», середньою групою «Маргаритки», молодшою групою «Смешарики», підготовчою групою «Бусинки» та їх солістами.
      Почесними гостями на заході були військовослужбовці, учасники АТО.

                                       

    Комісією було надано консультації щодо розвитку колективу і складено протокол про перегляд програми і керівнику колективу  рекомендовано подавати документи для присвоєння «Золотому ключику» звання «Зразковий аматорський хореографічний колектив» в Порядку, визначеному відповідним Наказом Мінкультури.         


      За  інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації