:


На виконання розпорядження голови облдержадміністрації «Про відзначення у 2018 році Дня Соборності України» головою райдержадміністрації Артуром Крупським проведено нараду з питання проведення заходів в Пологівському районі до державного свята, Дня Соборності України.

В нараді взяли участь представники громадських організацій, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

За результатами обговорення запланованих заходів Артуром Крупським за узгодженням з представниками громадськості дано відповідне доручення.

З нагоди Дня Соборності України провести 19-22 січня тематичні інформаційно-просвітницькі та культурно-мистецькі заходи в закладах освіти і культури, на які запрошувати військовослужбовців, які брали участь в АТО, членів їх сімей, волонтерів, громадських активістів.

Відзначити свято на районному рівні урочистим зібранням на тему «В єднанні сила й міць держави» 22 січня в залі засідань районної ради о 10.00.

З метою вшанування героїв, що загинули під час проведення АТО на Сході України, героїв Небесної Сотні 22 січня об 11.00 провести мітинг біля пам’ятного знаку Героям Революції Гідності з покладанням квітів.

Для організованого проведення урочистостей доручено провести усі узгоджувальні заходи для отримання дозволів.

Шановні земляки! Запрошуємо на заходи з нагоди святкування Дня Соборності України!


Відділ культури і туризму РДА