:

 Про Всеукраїнське шоу талантів «Кожен спроможнен» 

 

    19.03.2016 на центральній площі м. Пологи відбулось Всеукраїнське шоу талантів «Кожен спроможен». Організатор заходу –громадська організація «Кожен спроможен» з м. Дніпропетровська.
      Мета фестивалю – популяризація та підтримка культури і спорту серед молоді. В програмі взяли участь виконавці із Запоріжжя, Кривого Рогу, Дніпропетровська, Новомосковська. 

                                             

     Після прослуховування право взяти участь у шоу-програмі було дано   юній співачці  Пологівського районного будинку культури  Арині Закарлюці з піснею у рок-стилі «Сповідь». Аріні під гучні оплески було вручено  Подяку від організаторів фестивалю.

                                                                               

     На екранах пологівцям були представлені історії про відомих та талановитих пологівців Ларису Нагурну- вільного художника керамічної майстерні «Добра глина»; Валерію Дібровську - солістку зразкового аматорського хореографічного колективу «Овація» Пологівської ДШМ, юну співачку Пологівського РБК, переможницю Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів; Дмитра Апаріна - викладача Пологівської ДШМ, володаря обласної премії в номінації «Музичне мистецтво», учасника народного інструментального квартету «Тріумфал», аранжувальника.
Вести здоровий спосіб життя закликали виступи спортсменів  у стилі Street workout.

                                           

 
За інформацією  відділу культури і туризмурайдержадміністрації