:
  

 Про військову службу за контрактом

 02.08.2016 року після закінчення селекторної наради з питання виконання плану з відбору кандидатів на військову службу за контрактом голова райдержадміністрації        А.Є. Крупський провів нараду з зазначеного питання. За результатами наради головному спеціалісту з питань мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації доручено:
1. спільно з Пологівським районним військовим комісаріатом, відділом організаційної роботи апарату райдержадміністрації продовжити роботу щодо популяризації військової служби за контрактом;
2. спільно з головним лікарем КУ Пологівська центральна районна лікарня розглянути питання щодо закупівлі експрестестів на визначення маркерів гепатитів В, С та ВІЛ за рахунок коштів районної програми «Призовна дільниця» на 2016-2019 роки.

   Крім цього, головою райдержадміністрації було наголошено, що наша країна стає все ближчою до втілення планів мати професійну армію із гідною оплатою. Грошове забезпечення військовослужбовцям за контрактом збільшене, майже, втричі. Рядовий контрактник, без досвіду та вищої освіти відтепер отримує мінімум – 7 тисяч гривень в місяць. Військова служба за контрактом надає соціальні гарантії, медичне забезпечення та можливість отримати матеріальну допомогу. Служба за контрактом пропонує ряд цікавих військових професій з подальшим кар’єрним зростанням, а також надає можливість безкоштовно оволодіти професією, перепрофілюватися та додатково отримати вищу військову освіту. На сьогоднішній день служба за контрактом - одна з найпопулярніших на ринку праці. З початку цього року значно побільшало вмотивованих чоловіків, які справді мають бажання займатися військовою справою.  

   Усі, хто бажає проходити службу за контрактом, можуть звернутись за довідками у Пологівський районний  військовий комісаріат за адресою: м. Пологи, вул. Єдності, 4, телефон: 2-29-32 (черговий Пологівського районного військового комісаріату), 066-820-80-07 (відповідальна особа по офіцерському складу),
095-409-02-35 (відповідальна особа по рядовому, сержантському і старшинському складу). 
 

                                                              

                                                                         

За інформацією головного спеціаліста з питань мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації