:
   18 липня за дорученням голови райдержадміністрації відділом культури і туризму організовано виїзну нараду по вивченню питання стану проведення реконструкції Пологівського районного будинку культури з усуненням аварійного стану та підключеням до каналізаційно мережі.
   Нарада відбулася під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Андрія Клименка та за участю радника голови Пологівської районної ради Михайла Малиша.
Робоча група зафіксувала проведення робіт по утепленню фасада будівлі і завезення в РБК будівельних матеріалів і фарби.

                             
За результатами виїзної наради підрядній організації рекомендовано прискорити роботи по утепленню фасаду РБК, а проектній організації, для продовження робіт в глядацькій залі вжити заходи по прискоренню отримання позитивного експертного висновку на внесені в проект зміни, а саме: на демонтаж стелі, на заміну опалювальної системи, на закладку віконних пройомів, які виявлено після демонтажу гіпсових плит на стінах, на ремонт гримерної кімнати та сцени, на реконструкцію кабінету звукорежисера, на заміну матеріалів для ремонту стелі (для звукового балансу).
Наступна виїзна нарада запланована на початок серпня.
Питання реконструкції РБК, освоєння обласних і районних коштів, виділених на реконструкцію в 2016 році, знаходиться на постійному контролі голови райдержадміністрації Артура Крупського.

За інформацією відділу культури і туризму  райдержадміністрації