:

     Про виїзну нараду керівників району в заклади культури 

  З метою контролю за використанням бюджетних коштів, за якістю та об’ємом  проведення ремонтних робіт в районних закладах культури в рамках виконання заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району в 2016 році 09 лютого головою райдержадміністрації А.Крупським  та головою районної ради О.Покутнім проведено виїзну нараду з питань:
  1. Стан проведення реконструкції районного будинку культури.
  2. Стан проведення капітального ремонту частини будівлі Пологівського районного краєзнавчого музею.

                                                               

  3. Використання бюджетних коштів на придбання звукопідсилювальної  апаратури в Пологівський районний будинок культури.
   Ознайомлення з об’єктами провела начальник відділу культури і туризму М.Діденко за участю директора РБК В.Черненко і директора музею І.Садової.
М. Діденко прозвітувала для учасників наради, в якій взяли участь представники місцевих ЗМІ, що з районного бюджету використано кошти на загальну суму 422 231,00грн.,  за напрямами:
180 114,00грн.-«Реконструкція   з усуненням аварійного стану  та підключенням до каналізаційної мережі   КУ  Пологівського РБК»;
40 000,00грн.-проектна документація  по об’єкту «Реконструкція електрообладнання РБК»;
40  000,00грн. -проектно-кошторисна документація  по об’єкту «Реконструкція  будівлі  РБК»;
50 000,00грн. -  проектно-кошторисна документація  по капітальному ремонту малої зали, цоколю та вестибюлю  Пологівського РБК;
32 217,0грн. -  кап. ремонт частини будівлі краєзнавчого музею;
25 200,00грн.-виготовлення технічної   документації «Капітальний ремонт електрообладнання енергетичних систем в КУ «Пологівська центральна районна бібліотека»;
20 000,00-придбання комп’ютеру, системного блоку, та МФУ для централізованої бухгалтерії   відділу культури і туризму Пологівської  районної державної адміністрації;
34700,00грн. - придбання цифрового фортепіано для  КУ «Пологівська районна дитяча школа мистецтв».

                                                                    

   За рахунок обласного бюджету на суму 1 576 189,68 грн. проведено роботи по  реконструкції   з усуненням аварійного стану  та підключенням до каналізаційної мережі   КУ  Пологівський РБК.
   За рахунок державного бюджету на суму 189 983,00грн. придбано звукопідсилювальну апаратуру в Пологівський РБК, яку будуть використовувать на заходах як в залі РБК так і на центральній площі м. Пологи, на виїзних заходах по території району ита за його межами.
    За результатами наради керівники району дали завдання до 14.02.2017 надати пропозиції для внесення заходів по розвитку галузі культури  в програму соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2017 рік. 

   За інформацією начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації