:
    

  Про вечори на хуторі поблизу Григорівки

  05 серпня творчий колектив Григорівського СК подарував мешканцям території мистецьке свято, яке проходило в рамках районного огляду-конкурсу художньої самодіяльності та майстрів народного мистецтва, заходів до 20-ї річниці Конституції України та 25-річниці Незалежності України.
   Працювала виставка дитячих робіт декоративно-прикладного мистецтва.
  Директор сільського клубу Тетяна Гапоненко разом з художнім керівником Миколою Василенком і керівником гуртка Іриною Радченко підготували програму, в якій були представлені хореографічний, вокальний і театральний жанри.
   Під час концерту працювала комісія у складі: М.Діденко-начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації, С.Колісник-директора Пологівського районного організаційно-методичного центру.

                                                      

   На концерті був присутній сільський голова Сергій Радченко, депутат районної ради Петро Банько.
  Глядачі оплесками вітали кожного виконавця, а це виконавці в вокальному жанрі: Даша Трішмак, Людмила Зікун, Олег Зиза, Віка Зікун, молодша вокальна група «Барвінок», тріо у складі Людмили Генус, Наталії Гапоненко і Тетяни Гапоненко, вокальна група «Калина», дует у складі Миколи Василенка і Тетяни Гапоненко, дует у складі: Людмили Зікун і Олени Дудки, тріо у складі: Анатолія Шістки, Дмитра Хоменка, Миколи Василенка, Інна Фесенко, фольклорний колектив «Григоряночка» (солістка-Ольга Варяник).
   З хореографічними композиціями виступили танцювальні колективи «Дзвіночки», «Живчики», «Файна Україна».   
   Гумореску виконали Інна Фесенко і Олег Зиза, а Стелла Трішмак прочитала  вірш «Хочу жити без війни».
   В концерті виконувались пісні про любов до України, до рідного села, до батьків.

                                                      

   Ведучі концерту Оксана Богунова і Ірина Назаренко назвали прізвища героїв села, які несуть службу в АТО, познайомили усіх з творчими досягненнями колективів закладу протягом року, подякували від учасників художньої самодіяльності Олександрі Педаш за пошиті костюми для гардеробу клубу. 
   Учасники театрального гуртка «Сільський глазур» показали цікаву виставу «Вечори на хуторі поблизу Григорівки», від якої усі були у захваті. 
   Аматори сцени створили в залі гарну атмосферу творчості та таланту.

                                                        

   Зі словами вітань виступила начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації  Марина Діденко.

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації