:

Про урочистості до Дня Збройних Сил України та Дня Волонтера


06 грудня в залі засідань районної ради проведено урочистості, присвячені Дню Збройних Сил України та Дню Волонтера.

На захід було запрошено військовослужбовців, учасників бойових дій, ветеранів ІІ Світової війни, представників волонтерських, козацьких, громадських організацій та релігійних громад, капеланів та волонтерів, учнівської молоді.

Зі словами вітань до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Артур Крупський, голова районної ради Олександр Покутній, міський голова Юрій Коноваленко, ТВО військового комісара Пологівського військкомату підполковник Олександр Маляревич. Керівники району та міста вручили відзнаки військовослужбовцям, учасникам бойових дій, волонтерам.

Привітали квітами ветерана ІІ Світової війни Миколу Іларіоновича Солодкого.

Хвилиною мовчання вшанували наших земляків, загиблих в зоні проведення АТО та при виконання військового обов’язку.

З нагоди свята квіти вручили Василю Івановичу Шингуру, батьку загиблого в зоні АТО героя-земляка Дмитра Шингура, і Тетяні Миколаївні Корнєвій, матері Артема Корнєва, героя, загиблого в зоні АТО.

В програмі взяли участь ведучі вихованці Пологівського РБК- Дмитро Данілець і Ірина Тоцька , з тематичними хореографічними композиціями виступили зразковий аматорський хореографічний колектив «Союз» і любительське об’єднання «Файні пані», вокалісти Гванца Гуліашвілі, Діана Асланова, Ірина Чорна, Ольга Заєць.

По завершенню урочистостей керівники району та міста, представники підприємств, організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, волонтери, учасники бойових дій вшанували пам’ять загиблих у різні часи покладанням квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, пам’ятного знаку Героям Революції Гідності, до пам’ятної дошки Героям Небесної Сотні та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Відділ культури і туризму РДА