:

Про урочистості до Дня місцевого самоврядування в Україні


07 грудня в залі засідань районної ради творчим колективом Пологівського районного організаційно-методичного центру проведено урочистості, присвячені Дню місцевого самоврядування в Україні.

На заході вітали голів та працівників місцевих рад, депутатів та їх помічників, членів виконавчих комітетів, землевпорядників, голів квартальних комітетів, працівників, що займаються питаннями квартирного обліку, опіки та піклування, оформленням паспортів громадян України, людей, які дбають аби в кожному будинку було світло та тепло.

Зі словами привітань до присутніх звернулися голова районної ради Олександр Покутній, голова райдержадміністрації Артур Крупський, міський голова Юрій Коноваленко. Керівники району та міста вручили відзнаки працівникам органів місцевого самоврядування.

Ведучими свята були Новоселівський сільський голова Денис Скорук і культорганізатор РБК Ольга Заєць. В концертній програмі взяли участь зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» Пологівської ДШМ та його солістка Марія Діденко, зразковий аматорський хореографічний колектив «Золотий ключик» міського ЦКД «Гірник», пісенні вітання лунали від вокального тріо «Козаки» з Федорівського СБК, Катерини Тріщук з Костянтинівського СК, Наталії Самойлик з Пологівського РБК, Аліси Приходько з Пологівського РБК і Пологівської ДШМ, Ігоря Бойка з Григорівського СК, інструментальне вітання лунало від дуету викладачів Пологівської ДШМ Раїси Повод і Дмитра Апаріна.

За інформацією відділу культури і туризму РДА