:

    Про участь у регіональному фестивалі «Купальські роси» 

       Пологівці відкривають для себе нові творчі горизонти. 
       09 липня в Токмацькому районі проходив регіональний фестиваль народної творчості «Купальські роси».

                                               

В фестивалі взяли участь колективи і окремі виконавці Запорізької області, були гості і з Харківської області, а також колективи Пологівського району подали заявку на участь, щоб інших подивитись та себе показати.
В фестивалі взяли участь колективи Вербівського СБК (директор-Наталія Бобкіна), а саме: танцювальний колектив «Світанок» (керівник-Дорошенко Оксана) з композицією «Ой на Івана та на Купала», тріо «НЛО» (керівник-Оксана Дібровська) з піснею « Віночок» і танцем «Три сестри».

                                                

Валерія Дібровська, вихованка вокальної студії Пологівського РБК (керівник- Наталія Самойлик, директор будинку культури - Валентина Черненко) виступила з піснею «Годі говорити про того, кого нема».
Гідно представили свою творчість вокальний гурт «Калина» Григорівського СК (керівник-Микола Василенко, директор клубу- Тетяна Гапоненко), який виконав пісні «Ой черешня, черешенька» і «Баяніст».
Усі учасники фестивалю отримали від організаторів друковану продукцію, в якій висвітлено історію фестивалю за усі роки його існування, дипломи і сувеніри.
Пологівці взяли участь у конкурсі віночків і за оплесками глядачів Валерія Дібровська потрапила у півфінал, вона поступилася перемогою маленькій 5-тирічній дівчинці з с. Кутузівка Токмацького району.
     На святі були присутні гості-представники Департаменту культури і туризму Запорізької облдержадміністрації та Запорізького обласного центру культури і мистецтва.

                                              

    Вітаємо колективи Пологівського району! Дякуємо усім, хто доклав зусиль, щоб учасники художньої самодіяльності взяли участь у фестивалі і заявили про себе як сильні колективи. 

      За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації