:

      Про свято «Новий рік іде-мир і злагоду несе!» 

      В новорічну ніч на центральній площі міста відділом культури та туризму райдержадміністрації за підтримки Пологівської міської ради організовано, а творчим колективом Пологівського районного будинку культури проведено свято для пологівців під гаслом «Новий рік іде-мир і злагоду несе!».
    Розпочали театралізацію Дід Мороз зі Снігуронькою. На сцені виступали з тематичними новорічними піснями вокалісти районного будинку культури, закликали водити хороводи біля ялинки.
     Зі словами вітань до мешканців району та міста звернулися голова районної ради Олександр Покутній і міський голова Юрій Коноваленко.

                                                                                    

    На сцену було запрошено відпочиваючих виконати важливу місію-написати плакат. З завданням виконавці впорались відмінно, на плакаті написали «МИР УКРАЇНІ!». Усі разом дружно виконали державний гімн України.
     Пологівці вітали один одного зі святом і в побажаннях кожного були слова-МИРУ УКРАЇНІ!

                                                                                   

    Ведуча свята запрошувала на сцену бажаючих взяти участь у конкурсах. Відпочиваючі активно відгукувались і змагалися в конкурсах «Новорічний макіяж»,  «Комплімент». Усіх учасників Дід Мороз і Снігуронька нагороджували призами і солодощами.
Кульмінацією свята була поява на сцені символу 2017 року-ПІВНЯ! Усі голосно прокукурікали та затанцювали головний танок року-танок півника!
     Разом з аніматорами народ водив хороводи, танцював танці різних країн світу, голосно співав хіти української естради та танцював.
     Працівники Пологівської поліції зробили усе, щоб відпочинок громадян був безпечним. 
    З гарним настроєм, відпочивши і поспілкувавшись з друзями, усі розійшлися по домівках, маючі надію на виповнення найзаповітніших бажань. Кажуть: «Як рік зустрінеш, таким він і буде!». Рік має бути веселим, активним, творчим, витривалим, голосним і вдалим на досягнення!

                                                                                  

   За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації