:

«Про семінар для працівників клубних закладів»


13 грудня співробітниками Пологівського районного організаційно-методичного центру проведено семінар на тему: «Про підготовку та подання статистичної звітності закладів культури клубного типу».

У семінарі взяли участь працівники Басанського, Вербівського, Григорівського, Інженерненського, Костянтинівського, Новоселівського, Пологівського, Семенівського, Тарасівського, Воскресенського, Кінсько-Роздорівського, Федорівського, Івано-Франківського сільських клубних закладів, міського КЗ «Пологівський центр культури і дозвілля «Гірник» та Пологівського районного будинку культури.

Головними питаннями для розгляду було:

• Про проведення атестації працівників галузі культури Пологівського району

• Про вимоги Наказу Міністерства культури і туризму України від 18.09.2007 № 60 щодо подання статистичних звітів про діяльність клубних закладів

• Про дотримання вимог Закону України «Про авторське право і суміжні права»

• Про проходження працівниками культури курсів підвищення кваліфікації

• Презентація методичних посібників, які розробили методисти Пологівського РОМЦ: «Форми річної звітності та роз’яснення до них», «Методичні рекомендації до 100-річчя української революції 1917-1921 років», «Збірник сценаріїв весільних обрядовий дійств», «Масляна або колодія» , «Збірка сценаріїв тематичних культурно- мистецьких заходів до державних свят та пам’ятних дат»

Про порядок проведення атестації працівників культури поінформувала начальник відділу культури і туризму Діденко М. Секретар атестаційної комісії, головний спеціаліст відділу Оленець Н. ознайомила присутніх з відповідним наказом відділу. Директор РОМЦ С.Колісник ознайомила під підпис працівників клубних закладів з орієнтовним переліком питань при проходженні атестації.

Директор Центру Колісник С. виступила з питання щодо подання статистичних звітів про діяльність клубних закладів.

Методист центру Курносов Є. виступив по питанню проведення роботи для дотримання законодавства щодо авторських прав.

Методист центру Бородавко А. презентувала методичні посібники «Форми річної звітності та роз’яснення до них», «Методичні рекомендації до 100-річчя української революції 1917-1921 років», «Збірник сценаріїв весільних обрядовий дійств», «Масляна або колодія», «Збірка сценаріїв тематичних культурно- мистецьких заходів до державних свят та пам’ятних дат».

Дякуємо міському та сільським головам за сприяння в участі працівників культури у семінарі.


За інформацією відділу культури і туризму РДА