:

    Про перемоги викладачів Пологівської дитячої школи мистецтв 

   22  січня 2017 року  в  концертному залі Запорізького музичного училища   ім. П.Майбороди відбувся обласний фестиваль-конкурс солістів, ансамблів, оркестрів для викладачів музичного мистецтва шкіл естетичного виховання.
   Конкурс проводився з метою творчого спілкування та змагання викладачів, концертмейстерів, формування професійного ставлення до класичної та сучасної музичної культури, стимулювання творчого росту молодих виконавців, підвищення професійної та виконавської майстерності.
    У фестивалі - конкурсі взяли участь 289 викладачів та концертмейстерів шкіл естетичного виховання області, в тому числі і з Пологівської дитячої школи мистецтв.
    Фестиваль-конкурс проходив у чотирьох номінаціях: солісти, ансамблі до 5 учасників включно, ансамблі від 6 до 12 учасників включно, оркестри від 13 учасників.
     За підсумками конкурсу члени журі визначили переможців, і серед них - пологівці:
    І місце - вокальний дует у складі Оксани Лашко, Ірини Карлиханової, концертмейстер Олеся Делі Осман  (номінація «Вокальні ансамблі до 5 учасників включно»);
     кращий концертмейстер – Олеся Делі Осман;
    в номінації «Інструментальні  ансамблі до 5 учасників включно»  ІІ місце - народний аматорський інструментальний квартет "Тріумфал" (І місце в цій номінації не присуджувалось).
    Фінансування автоперевезення учасників фестивалю-конкурсу здійснено за рахунок районної Програми розвитку культури Пологівського району на 2017 рік. 
 

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації