:
  

 Про новорічні заходи

   В новорічну ніч мешканці міста та його гості завітали на театралізоване дійство «З Новим роком вас вітаємо! Миру й злагоди бажаємо!».
   Відповідальним за проведення заходу  був призначений відділ культури і туризму райдержадміністрації.
 КБК «Гірник» підготував цікаву музично-розважальну програму з казковими героями – Зимою, Дідом Морозом, Снігуронькою, символом 2015 року – Козою і символом 2016 року – Мавпою.
  15 градусів нижче нуля не завадили людям прийти до головної ялинки Поліг, щоб привітати друзів, поспілкуватися, потанцювати, змістовно відпочити і їхні очікування не були марними.
  По-європейськи прикрашена ялинка, міська ілюмінація, новорічні музичні композиції, можливість сфотографуватися з головними героями новорічних свят – створювали святковий настрій і дорослим, і малечі.
   Зі словами привітань з нагоди святкування нового 2016 року до усіх звернулися міський голова Юрій Коноваленко, заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, голова районної ради Олександр Покутній. В промовах кожного лунали слова подяки нашим захисникам, побажання миру і процвітання Україні!

  Фінал свята був патріотичним – усі на майдані о 3.00 заспівали Гімн України і, бажаючи миру, здоров’я, щастя, пішли відпочивати по домівках.

   Новорічні захоли продовжуються і 4 січня 2016 року  працівниками дитячого відділу  Пологівської центральної районної бібліотеки для  вихованців молодшої  групи  Пологівського обласного центру соціально – психологічної реабілітації дітей  підготовлена та  проведена  лялькова вистава «Рукавичка» про пригоди звірят  у новорічну ніч. 
З великим задоволенням дітлахи  взяли участь в інтерактивні -допомагали казковим героям відгадували загадки,  розв’язувати математичні приклади, пригадали  новорічні  прислів’я.

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації