:

    «Про міжрайонний фестиваль вокального мистецтва «Пролісок»

      Згідно Наказу відділу культури і туризму райдержадміністрації з метою виявлення та підтримки  талановитих, творчо-обдарованих учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання), формування професійного відношення до вокальної музики, стимулювання творчого росту молодих виконавців, обміну досвідом з питань педагогіки та виконавства 05.03.2016 колективом Пологівської районної дитячої школи мистецтв проведено  IIІ міжрайонний фестиваль вокального мистецтва «Пролісок» серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання), в якому взяли участь колективи і окремі виконавці з шкіл естетичного виховання Оріхівського, Гуляйпільського та Пологівського районів. Конкурс проведено за рахунок Програми розвитку Пологівського району.  
     Зі словами вітань з нагоди Міжнародного жіночого Дня 8 Березня до конкурсантів та викладачів звернулася заступник голови Пологівської райдержадміністрації Півень Ірина Григорівна.
     Привітала учасників конкурсу і подякувала пологівцям за його  організацію заступник директора Запорізького обласного методичного центру культури і мистецтва Мороз Ірина Вікторівна.
      Працювало журі Фестивалю у складі: 
Братцева О.О.  голова журі, викладач-методист циклової комісії «Хорове диригування» Запорізького  музичного училища ім. П. Майбороди;
Мороз І.В.           заступник директора Запорізького обласного методичного центру культури і мистецтва;
Камінська Л.В.  завідуюча  навчально-методичним кабінетом початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Запорізького обласного методичного центру культури і мистецтва ;
Кас’яненко Л.В.   директор Пологівської районної дитячої школи мистецтв;
    
                                                        
      Гран-Прі Фестивалю і відповідний диплом виборола Приходько Аліса (Пологівська ДШМ, викладач- Лашко Оксана Анатоліївна).

                                                         
       Усі переможці та учасники отримали дипломи, солодощі і подарунки.
       Звання «Кращий акомпаніатор» присвоєно Далі-Осман Олесі Юріївні з Пологівської ДШМ.
   Подарунком для усіх присутніх був виступ народного інструментального квартету викладачів «Тріумфал» Пологівської ДШМ.
      Після Фестивалю для викладачів та акомпоніаторів Братцевою О.О. проведено засідання "круглого столу" на тему: "Методика вокально-хорового виховання", про що учасники отримали спеціальні Довідки. 
      Захід проведено на  високому організаційному рівні.

                                                           

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації