:
Про фестиваль «За хвилину про Україну»

26.01.2018 в РЦ «Юність» відбувся молодіжний патріотичний фестиваль «За хвилину про Україну» в рамках відзначення Дня Соборності України та 100-річчя бою під Крутами. У фестивалі взяли участь учні 13-ти навчальних освітніх закладів району. Відеопрезентації переплітались з патріотичними номерами художньої самодіяльності та флешмобами.

Почесними гостями на заході були представник Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО в Запорізькій області Костянтин Денисов, та керівник ГО «Національна безпека України» Павло Куліш. Запрошені на свято керівники ГО району, депутати районної, міської рад, члени виконкому міської ради, учасники АТО, громадські активісти, військовий комісар. Вітала учасників заходу заступник голови РДА Ірина Півень. Вручено Почесні грамоти та Подяки голови РДА трудовим та учнівським колективам за розвиток патріотичного руху в районі. Матері загиблого учасника АТО Артема Корнєва, учаснику Другої світової війни М.Солодкому вручили квіти.

Під час заходу учасники згадали також, що у квітні цього року виповнюється 100 років звільнення Криму від більшовиків, переглянули відеоролик про Крим та танок «Хайтарма» (виконавці- зразковий аматорський колектив «Союз») Організатор заходу - відділ освіти , молоді та спорту. Заходом охоплено близько 200 осіб.