:


   У зв’язку зі зверненнями громадян на прямий зв’язок до голови райдержадміністрації щодо діяльності РО ТЧХУ повідомляємо наступне. Районна організація є однією з найбільш активних та авторитетних громадських організацій Пологівського району. За 2015 рік значно збільшилась кількість заходів організованих та проведених районним осередком організації, підвищився авторитет серед керівників підприємств та організацій району, пересічних мешканців та осіб пільгових категорій громадян. До штату районної організації входить 5 медичних сестер, 2 молодші сестри та 2 патронажні сестри. Крім цього на безоплатній основі працюють волонтери в напрямку просвітницької діяльності та збору коштів на потреби заявників. На даний момент в організації налічується 15 осіб – волонтерів різного віку, які мають відповідні посвідчення. Керівником районної організації з ними проводиться інструктаж. 
   З моменту обрання головою Пологівської районної організації Плетінь Наталії Євгенівни активізувалася робота цієї громадської організації. З квітня 2015 року проведено багато масових заходів за ініціативи та участі Пологівської районної організації. Наприклад, такі як святковий вогник з нагоди Дня Перемоги для ветеранів другої Світової війни з концертною програмою та солодким столом на 100 осіб; свято, присвячене Міжнародному дню захисту дитини під гаслом «Щасливе дитинство-майбутнє країни» на 300 осіб; флеш-моб з розповсюдженням буклетів із закликом здавати кров та ставати донорами; День донора у відділені трансфузіології ЦРЛ; збір овочів та фруктів в рамках районної акції «Вітаміни для твого захисника» та багато інших заходів (проведено 51 захід). Що стосується роботи з переселенцями, то за звітній період проведено 5 акцій спільно з благодійним фондом «ДОРКАС», «КАРІТАС – Німеччина», «КАРІТАС – Канада» (23.04.2015, 08.07.2015, 13.07.2015, 16.07.2015, 18.07.2015). Видано гуманітарну допомогу у вигляді одягу, медикаментів та продуктових наборів.
   Актуальним розділом роботи районної організації є постійний супровід хворих на туберкульоз (видача продуктових пайків, ліків та одягу), обслуговування одиноких людей похилого віку. 
   Одним із напрямків роботи організації є також видача гуманітарної допомоги. Протягом 2015 року видано 2 тонни гуманітарної допомоги у вигляді одягу. За окремими заявами громадян - 35 осіб отримали матеріальну допомогу на суму 25 324,11 грн. Районною організацією зібрано коштів 32 211,98 грн..
   Налагоджено зв’язок з ТОВ «Полетехніка», ТДВ «ПХЗ «Коагулянт». ТОВ «Гірничодобувна компанія «Мінерал», ТОВ «Дніпрокераміка», ТОВ «БИО - АГРО», благодійними фондами «Пологівський край», «Любов ближнього», ГО «Промінь надії переселенців», фізичними особами – підприємцями. 

   Офіс районної організації Товариства Червоного Хреста України знаходиться за адресою м. Пологи, вул. Привокзальна, 17. Прийомні дні: вівторок, п’ятниця з 8:00 до 17:00. 
   Запрошуємо до співпраці. 

За інформацією відділу з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації