:

    Призовник -2016      

 У вересні 2016 року на базі військової частини пп В0105 комунальним закладом «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної ради за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації відбувся фінал обласного військово-спортивного конкурсу для працюючої та студентської молоді «Призовник – 2016».
    17 команд працюючої та студентської молоді призивного віку, які навчаються та допущені до служби у лавах Збройних сил України, отримали нагоду випробувати свій фізичний, духовний, морально-психологічний стан.
    Під час програми змагань команди взяли участь у таких видах випробувань: стрільба в електронному тирі, спеціалізований крос, домедична допомога в умовах бойових дій, військово-прикладна естафета, розбирання та збирання зброї, підтягування у бронежилеті, виконання нормативів у засобах захисту, а також конкурсі строю та пісні.
    Пологівський район цьогоріч представляли дві команди ДНЗ Пологівський профісійний ліцей та ДНЗ Чубарівський аграрний ліцей. Представники Пологівщини виборили перше місце у змаганнях зі збирання та розбирання АК – Денис Цьопкало (ДНЗ Чубарівський професійний аграрний ліцей) Пологівці гідно зарекомендували себе в ході всіх змагань, Кожен з 20 учасників команд приміряв на себе нелегку ношу військовослужбовця ЗСУ. 
    Пологівська райдержадміністрація щиро вдячна керівництву ДНЗ Пологівський професійний ліцей та ДНЗ Чубарівський професійний аграрний ліцей за участь у змаганнях та учням за активну боротьбу в конкурсі.

     
 За інформацією відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації