:

  Призовник - 2015
 

      25 вересня 2015 року на базі військової частини А-1978 відбувся обласний військово – спортивний конкурс для трудової та студентської молоді «Призовник -2015». Від Пологівського району в конкурсі приймали участь учні Пологівського професійного ліцею.
    Основною метою конкурсу було:
     виховання глибоких патріотичних переконань у молоді призивного віку, підготовки молоді до творчої роботи та військової служби;
    формування та виховання високих морально-психологічних та прикладних рис молоді (мужності, сміливості, рішучості, відваги, стійкості, наполегливості, дисциплінованості та ініціативи, на основі армійських та відновлених козацьких традицій);
   виховання духовно і фізично розвиненого покоління громадян суверенної України на основі національних традицій, історії військової справи і здорового способу життя;
   підвищення якості, ефективності підготовки призовної молоді;
  формування у молоді патріотичної свідомості, національної гідності.
   Під час Конкурсу учасники набували практичні навички з основної військової справи, у тому числі з вогневої, тактичної, прикладної фізичної та медико-санітарної підготовки.
    Організатори конкурсу - управління молоді фізичної культури та спорту облдержадміністрації та комунальний заклад «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної ради.
    Приємно відзначити, що Пологівська молодь гідно зарекомендували себе на всіх етапах конкурсу: перша медична допомога в умовах «бойових дій»; виконання нормативів у засобах захисту; розбирання та складання автомату АКС -74; військово-прикладна естафета; спеціалізований крос; психологічна смуга перешкод; підтягування; змагання зі стрільби.
    Кожен з 10 учасників команди приміряв на себе нелегку ношу військовослужбовця ЗСУ. 
   Пологівська райдержадміністрація щиро вдячна керівництву Пологівсько-Чернігівському військового комісаріату, за надану можливість із розбирання та збирання автомату, за участь в Конкурсі учням Пологівського професійного ліцею: Миргороду Олександру, Карчевському Юрію, Комаровському Владу, Кравчуну Андрію, Кропивці Денису, Палію Андрію, Терещенку Владу, Федченку Максиму, Хлопку Андрію, Ярмоленку Юрію та керівнику групи Кілімову Анатолію, голові ТО ЧХУ в Пологівському районі Плетінь Наталії, за медичний супровід групи.

 

 

 

За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації