:

Приємний передноворічний подарунок


12 грудня делегація від Пологівського району побувала в Запорізькій обласній організації ТЧХУ, на запрошення в.о. голови Бєкетової Оксани.

При знайомстві з керівництвом Пологівського району, в листопаді 2017 року, Оксана розповіла про діючі Програми фінансової підтримки для громадян, які постраждали в наслідок конфлікту на Сході країни. Відповідно до звернення керівництва району, до Програми фінансової підтримки посольства Франції в Україні та асоціації «Французька ділова спільнота в Україні» (ССI FU) і французького первинного Червоного Хреста було включено 11 представників від Пологівського району за наступними категоріями: інвалід учасник бойових дій, родина загиблого учасника бойових дій та багатодітна родина учасника бойових дій.

В приміщенні Запорізької обласної організації ТЧХУ, відбулось вручення гуманітарної допомоги у формі продуктових ваучерів мережі гіпермаркетів «Ашан» номіналом у 500 гривень.

Учасники заходу мали змогу витрати ваучери в гіпермаркеті, придбавши різноманітні продуктові набори.

Захід організовано відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, центром допомоги учасникам АТО при райдержадміністрації разом з РО ТЧХУ.


Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації