:

Пологівців нагородили відзнакою Президента України


28 грудня 2017 року у кабінеті голови Пологівської райдержадміністрації А.Є.Крупського, як уповноваженого представника Президента України відбулося урочисте нагородження матері-героїні та двох учасників АТО.

Указом Президента України від 7.12.2017 № 409/2017 присвоєне почесне звання «Мати-героїня» Ткаченко Віті Василівні – матері 5 дітей, мешканці села І. Франка. Вона разом з чоловіком гідно виховала дітей, піклувалася про їх здоров’я, фізичний, духовний та моральний розвиток, створили сприятливі умови для розвитку їх здібностей, посіяли у їх душах добро, любов, повагу до людей, чесність, порядність та сумлінне ставлення до праці. Кандидатура Ткаченко Віти Василівни рекомендована виконкомом Пологівської сільської ради Пологівського району Запорізької області.

Указом Президента України від 17.02.2016 № 53/2016 нагороджено відзнакою Президента України «ЗА УЧАСТЬ В АНТИТЕРОСТИЧНІЙ ОПЕРАЦІЇ» Лукача Романа Романовича та Стороженко Максима Сергійовича.

Нагороджених привітали голова Пологівської райдержадміністрації А.Є.Крупський, заступник голови райдержадміністрації І.Г.Півень, голова Пологівської сільської ради М.А.Рубан.

Вітаємо земляків із заслуженими нагородами!


За інформацією УСЗН РДА