:


   27.05.2015 у Пологівському районному краєзнавчому музеї відбулося святкове дійство «Пологівські легенди в сутінках» в рамках акції «Ніч музеїв», приурочене до 45-річчя відкриття установи та Міжнародного дня музеїв.
   У кожному залі оживали музейні експонати, розповідали про історію Пологівського краю, змушуючи присутніх поринути в атмосферу того часу.
   В одному з залів було відкрито виставку художніх робіт Семененко Мар’яни та ляльок Сторчак Галини. 
   Проведено презентацію робіт з глини місцевих майстрів Віктора та Лариси Нагурних, які для всіх присутніх провели майстер-клас і допомогли з розписом оберегу Пологівщини: на великій макітрі усі бажаючі могли залишити напис-побажання.
   На заході від Пологівської райдержадміністрації та районної ради голова Пологівської районної ради Коноваленко Ю.А. вручив Подяку, виступила заступник голови райдержадміністрації Півень І.Г., міський голова Корольов В.Л. вручив вітальну адресу, виступив генеральний директор ТОВ «Біо-Агро» Півень А.А. Серед запрошених гостей були присутні депутати районної та міської ради, ветерани музейної справи, майстри декоративно-прикладного мистецтва, учнівська молодь та мешканці району, всього близько 100 осіб. 
   Захід висвітлено у місцевих засобах масової інформації та на телеканалі ТВ-5. 

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації