:


    Цього року у районному конкурсі «Господиня свого краю», який відбувся 9 лютого, взяли участь десять чарівних жінок. Пізніше пологівчанки поборолися за перемогу в обласному етапі конкурсу.
Серед 159 претенденток на звання «Господині свого краю» наші землячки стали переможницями у трьох номінаціях.

    У номінації «Жінка – громадський діяч» перемогла депутат Пологівської міської ради, приватний підприємець магазину «Садиба» Валентина Іванівна Мовчан. 

   А найкращою у номінації «Жінка – берегиня свого роду» стала Тетяна Андріївна Карпій, яка працює прибиральницею службових приміщень на приватному підприємстві «Агрофірма імені Шевченка». Тетяна Андріївна - мати п’ятьох дітей, має статус «матері-героїні». На сьогоднішній день два її сина та зять воюють у зоні АТО.

   Номінація «Військовослужбовець та працівник Збройних Сил України» була представлена лише однією учасницею – це наша землячка Ірина Олександрівна Плетінь, головний спеціаліст Пологівсько-Чернігівського об’єднаного районного військового комісаріату. 


Всі ці жінки є успішними, сильними і водночас ніжними, привабливими, жіночними. Але головне те, що вони досягли неабияких висот у своїй професійній діяльності та зуміли стати берегинями домашнього тепла.

 

За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації