:

  Покрова Героїв   

    В рамках всеукраїнської національно-патріотичної акції Мінмолодьспорту, яка мала назву «Покрова Героїв» Пологівська райдержадміністрація організувала привітання військовослужбовців ЗСУ безпосередньо в зоні проведення АТО.
    Скориставшись загальним перемир’ям делегація у складі: заступника голови райдержадміністрації Півень Ірини, головного спеціаліста відділу молоді та спорту райдержадміністрації Устименко Ангеліни, патріотичної молоді Гавреленко Вікторії, Махоніна Артема, Плетня Ярослава, Устімової Хрестини,  Задорожньої Ярослави, Мартиненко Ані, Сумеріної Владислави, Грабарь Оксани, Плетінь Наталії та найменших волонтерів Юрія і Богдана відвідали морських піхотинців на бойовому посту.
    Розпочалася наша подорож з приємної зустрічі на мікрорайоні Пологи-5 з сім’єю Дашко. На даний час вони є активними волонтерами, а зовсім недавно батько родини сам проходив службу в зоні АТО.
   Зустріч пологівців з побратимами загиблого Артема Корнєва відбулась в теплій та дружній атмосфері. Ми виявились першими волонтерами, що завітали до військової частини.
 

   Під оплески військовослужбовців промайнула година концерту. Разом ми обговорювали мирне життя, майбутню перемогу, сміялися від жартів, затамувавши подих згадували коханих та батьків, спостерігали захопливі танці у виконанні команди «Лайф-стрім», чаруючий спів пологівчанок Оксани, Вікторії та Владислави.
   Ми згадали морського піхотинця Артема Корнєва, бо саме він, наш Пологівський Герой, котрий загинув минулого року в зоні АТО назавжди поєднав нас з морською піхотою. Побратими Артема вже більше року співпрацюють з Пологами. Неодноразово пологівці допомагали воїнам у вирішені їх проблем соціально-гуманітарного характеру.
   Те, що ми вітали еліту української армії, дівчата нашої делегації зрозуміли відразу. По завершенню концертної програми кожна пані отримала чарівну троянду з рук захисника. Крім цього нас пригощали смачним українським борщем та чаєм з тортом.
   14 жовтня ми передали більше однієї тони продуктів, котру зібрали учні та педагоги загальноосвітніх закладів району, а саме: Новоселівськї, Семенівської та Пологівської СРШ №2., дитячі листи, плакати намальовані учасниками районного конкурсу «Козацькі розваги», та пироги – виготовлені за кошти, що надали Семенівська ЗОШ і благодійна організація «Любов ближнього». 



   Дякуємо перевізнику Бондаренку Віталію за участь та супровід нашої волонтерської команди. Особлива подяка Півню Анатолію та Клименку Олександру за фінансову підтримку та сприяння.
   Ось так на свято Святої Покрови ми вітали з Днем захисника України «Героїв Покрови» на Донеччині! Після цієї зустрічі залишились незабутні враження, як у пологівців, так і у воїнів – захисників. Ми бачили наслідки війни, зовсім близько, тому щиро вдячні військовослужбовцям за мирне небо над нашими головами.


   Пологівська райдержадміністрація щиро вдячна всім за підтримку військовослужбовців ЗСУ. Пам’ятайте, там в зоні бойових дій, знаходяться наші хлопці, ті хто охороняє мир на нашій Пологівській землі!!! 
  

За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації