:
      Подаруй тепло солдату

17 грудня в РЦ «Юність» відбувся марафон по збору коштів «Подаруй тепло солдату». Вже вдруге в Пологівському районі, за ініціативи райдержадміністрації, проходить акція «Подаруй тепло солдату» в рамках всеукраїнської акції «Допоможемо українській армії».
Рік  тому - 6 грудня у районі  започатковано цю акцію.  На даний час йде збір коштів  на генератор для нашого земляка, військовослужбовця ЗСУ командиру взводу  в/ч В2749 Андрія Постніка.    
Андрій розповів про тепловізор, який придбали волонтери з Херсонщини та  бензопилу, яку придбали Полтавчани, до Пологівців звернувся з проханням щодо дизельного генератора. 
В усіх загальноосвітніх закладах району пройшли благодійні ярмарки.  На марафоні освітяни розповідали про проведену  роботу та кожен заклад що  зробив свій вклад для придбання   пристрою.
  Присутніх  привітали голова райдержадміністрації Крупський А.Є., міський голова ради Коноваленко Ю.А. 



Заступник голови райдержадміністрації Півень І.Г. як координатор волонтерського руху, розповіла про важливу роль кожного в  наближенні перемоги та миру.
На марафоні були присутні волонтери Савічев О.Є. та волонтер-капелан  Болестєв В.В. Вони  отримали ліки та необхідні речі для передачі в зону АТО нашим землякам, придбані за кошти районної програми «Назустріч людям».



Грамотами обласної райдержадміністрації були нагороджені волонтери Копил Інна, Плетінь Наталія, Устімова Христина, Балецька Богдана, грамотами райдержадміністрації за волонтерську роботу відзначені Гринь Сергій та Бондаренко Віталій, також грамоти отримали переможці кубку з більярду серед команд учасників АТО.



Під час заходу пригадали всі проведені районні акції на підтримку української армії.
В залі були присутні військовослужбовці ЗСУ, що проходять строкову службу в Пологівському районі, земляки, що відстоювали суверенітет та цілісність нашої країни, представники ветеранської організації воїнів інтернаціоналістів, ветерани праці та ветерани Другої світової війни.



Райдержадміністрація щиро вдячна учнівським та педагогічним колективам загальноосвітніх закладів району, батькам учнів,  ТОВ «А/ф «Комунар», Благодійній організації «Любов ближнього», ветеранським організаціям, службовцям райдержадміністрації  та міської ради, – за зібрані кошти.
Доводимо до жителів району, що зібрані під час марафону  кошти переказані на рахунок благодійного фонду «Пологівський край». Голова  фонду Максим Чеберко підтримав  ідею закупівлі генератора для військовослужбовця ЗСУ  Постніка Андрія.
Шановні пологівці! Якщо  Ви маєте змогу допомогти: реквізити благодійного фонду «Пологівський край»  м.Пологи пров.Жуковського 8/ вул..Жовтнева 61 код ЄДРПОУ 38542198, тел. 380503227328, 3809997359  рахунок № 26007397639,   в АТ «Райфайзен Банк Аваль», МФО 380805, призначення  платежу «Подаруй тепло солдату (на генератор)».
Організатор заходу відділ молоді та спорту райдержадміністрації за сприяння відділу освіти.


За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації