:

«Питання сімей, які опинились в складних життєвих обставинах вирішуємо спільно!»


При Пологівській РДА функціонує Дорадчий орган, одним з питанням функціонування якого є координація дій між суб’єктами соціальної роботи із сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах та комплексного вирішення питань таких сімей.

Фахівці із соціальної роботи щомісяця виносять питання про необхідність взяття сімей в складних життєвих обставинах під соціальний супровід Центру з залученням суб’єктів соціальної роботи, звітують про хід соціального супроводу таких сімей. Розглядаються сім’ї з дітьми які можуть потрапити до складних життєвих обставин, з метою раннього виявлення таких сімей та надання їм кваліфікованої допомоги.

За 2017 рік за ініціативи та участі працівників Центру відбулося 13 засідань Дорадчого органу при Пологівській РДА, де було розглянуто питання по 56 сім’ям в складних життєвих обставинах, а також прийнято рішення про надання 50 сім’ям одноразової матеріальної допомоги за рахунок районної програми «Молодь. Сім’я. Перспектива» на загальну суму 20 000 грн.

У 2018 році Дорадчий орган продовжує свою діяльність. Так, 24 січня відбулося чергове засідання даної комісії під керівництвом заступника голови Пологівської РДА – Півень Ірини Григорівни. На даному засіданні ухвалили взяття під соціальний супровід Центру 2 сім’ї, які опинилися в СЖО, та заслухали інформацію про хід соціального супроводу 4 сімей.


Пологівський РЦСССДМ