:
   27 лютого 2015 року на базі Чапаєвського навчально – виховного комплексу під гаслом «Єдиний шлях, який веде до знань, - це діяльність» пройшов семінар – практикум для вчителів хімії з питань засвоєння учнями інтелектуальних і практичних способів діяльності на уроках хімії.
   У теоретичній частині заходу Хижня І.М., методист районного методичного кабінету, та Радченко С.М., вчитель Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст., відпрацювали із учасниками семінару методику рішення хімічних завдань та інформаційно – пізнавальних задач.. Вчитель Пологівської СРШ І-ІІІ ст. № 2 Віткова Л.О., поділилася досвідом щодо ефективних форм та методів контролю за сформованістю знань та умінь з хімії. Про шляхи розвитку творчих здібностей учнів на уроках хімії розповіла Щуренко Н.М., вчитель Пологівського НВК.
   В практичній складовій учасники семінару відвідали урок в 11 класі з теми «Глюкоза. Склад, будова, фізичні і хімічні властивості», який провела Кармазіна О.С., вчитель Чапаєвського НВК. Урок пройшов на високому методичному рівні, з використанням елементів сучасних педагогічних методик та інформаційно – комунікативних технологій.
   Проведення семінару сприяло підвищенню педагогічної майстерності вчителів хімії, подоланню труднощів у хімічній освіті школярів.
 
За інформацією відділу освіти райдержадміністрації