:

Переможці обласного конкурсу малюнків та фоторобіт «Світ без насильства»


З метою залучення уваги громадськості до трьох актуальних проблем: насильства в сім’ї, торгівлі людьми і будь-яким проявам гендерної дискримінації шляхом опосередкованого звернення до його представників через дитячу аудиторію від 4 до 18 років, Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації разом з КЗ «Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги» Запорізької обласної ради проведено обласний дитячий конкурс малюнків та фоторобіт з протидії насильству.

Управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації організовано передачу всіх малюнків та фоторобіт дітей Пологівського району до міста Запоріжжя для взяття участі в обласному конкурсі.

В конкурсі прийняли участь 457 дитячих робіт, з яких 88 робіт з Пологівського району. Комісія визначила 20 переможців конкурсу в шістьох номінаціях, серед яких 6 переможців з Пологівського району. Найкращі 100 робіт відібрані конкурсною комісією та були розміщені в Запорізькому обласному центрі молоді, де всі бажаючі з 06 до 10 грудня 2017 року змогли з ними ознайомитися.

Так, переможцями обласного дитячого конкурсу малюнків та фоторобіт з протидії насильству із Пологівського району є:

1. Діти віком від 4 до 6 років – номінація «Безпека навколо мене» (малюнки):

2 місце - Агасєва Олеся «Ти, малеча, ліс люби та за грибами сам не йди» (КДНЗ «Сонечко»)

2. Діти віком від 11 до 15 років – номінація «Зупинимо насильство разом» (малюнки):

2 місце – Нікасова Аліна «Коли щоденник – єдиний друг» (КУ «Пологівська районна дитяча школа мистецтв» Пологівської районної ради Запорізької області),

за оригінальність – Онупрієнко Анастасія «Батьки! Зупиніться – я страждаю» (КУ «Пологівська районна дитяча школа мистецтв» Пологівської районної ради Запорізької області)

3. Діти віком від 11 до 15 років – номінація «Зупинимо насильство разом» (фотороботи):

2 місце – Зеленько Аліна «Моя підтримка у житті» (Пологівська СРШ № 2),

3 місце – Марюха Валерій «Життя – дорожче за золото» (КПНЗ БДЮТ)

4. Діти віком від 16 до 18 років (включно) – номінація «Торгівля людьми – це злочин проти свободи і гідності людини » (фотороботи):

3 місце – Фьоклін Богдан «Людина не товар» (Пологівська СРШ № 2).

Переможців було урочисто нагороджено 9 грудня 2017 року у Запорізькому обласному центру молоді з врученням подарунків та проведенням психологічного тренінгу для дітей та їх батьків з тематики «Безпека в інтернеті».

Управління соціального захисту населення РДА