:
  

 Отримано автомобіль для мобільної медичної бригади 

 

 Отримано автомобіль для мобільної медичної бригади № 36 Пологівського району.  
У рамках проекту Всесвітньої організації охорони здоров’я, що співпрацює із Червоним Хрестом України для надання медичної допомоги тимчасовим переселенцям з Луганської і Донецької областей в Пологах створена мобільна бригада, яка 13.01.2016 року отримала  медичний реанімобіль. Тепер  мобільна медична бригада справді мобільна, адже з’явилася можливість виїжджати до пацієнтів та надавати повноцінну медичну допомогу для переселенців, які живуть у віддалених селах району. 
 Для Пологівської мобільної бригади реанімобіль «Рено Мастер» надали як гуманітарну допомогу від Благодійної організації «Реабілітаційний центр «Шпиталь Майдану».
 Медичною бригадою буде розроблено графік виїздів медичного персоналу по території Пологівського району.    Сьогодні реанімобіль відправиться на перший виїзд до переселенців у село Інженерне.
 До кінця квітня 2016 року авто пробуде в Пологівському районі, надалі все буде залежати від ефективної діяльності роботи лікарів мобільної медичної бригади та проекту Всесвітньої організації охорони здоров’я України.



За інформацією відділу
з 
питань цивільного захисту населення 
райдержадміністрації