:

  Обласний конкурс патріотичної творчості "Спадщина 2015" назвав переможців!
   Фінал конкурсу пройшов в м. Запоріжжі театрі ім.В.Магара 23 квітня.
   Сьогорічний репертуар відрізнявся від інших років, представлені номери відображали події, що тривають на сході України. Музика, пісні і танці, пронизані бажанням миру на нашій землі, підтримкою духу успіху та перемоги.
   Приємно відзначити, що серед глядачів були військовослужбовці ЗСУ частин 3730 та 1978-А. Саме до них звертались виконавці пісень, саме їм висловлювали слова подяки та підтримки.
   Метою конкурсу є формування у молоді патріотизму, національної гідності; підтримка обдарованої, талановитої молоді; підтримка діяльності клубів, центрів, громадських об’єднань та організацій патріотичного напряму.
  Пологівський район представляли солісти Валерія Дібровська та Ліна Купріна, зразковий аматорський хореографічний колектив «Союз» (керівник - заслужений працівник культури України Р.Гаспарян), хореографічний колектив «Золотий ключик» (керівник- А.Карпенко) 
  Наші нагороди в номінації хореографічний жанр – сучасна хореографія:
ІІ місце - хореографічний колектив «Золотий ключик» з композицією «Материнське поле»;
ІІІ місце - зразковий хореографічний колектив «Союз» з композицією «Мальви».
   Валерія Дібровська отримала спеціальний приз «Глядацьких симпатій». 
  Переможці отримали грамоти та подарунки від спонсорів конкурсу патріотичного спрямування «Спадщина 2015»
  Подяку від Обласного центру патріотичного виховання молоді Запорізької обласної ради за підтримку талановитої молоді Запорізького краю, високий рівень підготовки проведення зонального етапу обласного конкурсу творчості патріотичного спрямування «Спадщина -2015» отримали головний спеціаліст відділу молоді та спорту райдержадміністрації А.О.Устименко, керівники хореографічних колективів А.В.Карпенко та Р.С.Гаспарян, керівники солістів Н.Г.Самойлик, О.Д.Білай.
    Дивлячись на талановиту, патріотично налаштовану молодь Запорізького краю розумієш, що майбутнє України в надійних руках!
  Вітаємо нашу талановиту молодь з перемогами! Бажаємо успіхів в подальших конкурсах та фестивалях!

 

 

 

 

За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації