:
   

  Новорічне диво

 Вже третій рік поспіль саме 29 грудня пологівці вітають військовослужбовців в зоні АТО з прийдешнім Новим роком.
Напередодні, коли ми готувалися до виїзду, до центру допомоги учасникам АТО зателефонувало командування в/ч2802 (наші пологівські морпіхи) з проханням про допомогу. Сьогодні  хлопці стоять на нульових позиціях та їм для повноцінного функціонування конче необхідний генератор. Замовлення не лише прийняли, та навіть зробили й замовлення в інтернеті і генератор вже вирушав до Поліг, а от хто його оплатить ми ще не знайшли. Однак тепер ми твердо віримо в новорічні дива. І  таким дивом для нас став дзвінок від голови правління  ПрАТ «Пологівського ОЕЗ», депутата Запорізької обласної ради Закарлюки Олега Васильовича з пропозицією допомоги військовим.
Отже генератор та інвертер від ПрАТ «Пологівського ОЕЗ» військовослужбовцям 36ОБМП передали демобілізовані учасники АТО, працівники ОЕЗ Подольський Сергій та Шмигля Олексій.
Яке ж свято без новорічного салату «олів’є»? Так подумали не тільки ми, а й керівництво заводу. Закуплені продукти для салату передали до Пологівського професійного ліцею, де студенти з любов’ю, своїми руками приготували  більше 20 кілограмів цієї страви.

Святковий настрій та яскраві емоції військовослужбовцям подарували учасники концертної програми: Ліна Купріна – студентка Гадяцького музичного  коледжу ім.Котляревського, Гавриленко Вікторія – студентка Львівської Академії сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного, зразковий хореографічний колектив «Союз» керівник Ромео Гаспарян, Влада Сумєріна – учениця колегіуму №1, Георг Саріашвілі – студент Оріхівського сільськогосподарського технікуму, Наталія Плетінь – голова ГО ТОВ ЧХУ, Ковтун Тетяна – солістка районного будинку культури, демобілізовані учасники АТО -   Подольський Сергій,  Шмигля Олексій, Кальченко Юрій з дружиною Тетяною, Устименко Юрій – учень СРШ №2, координатори Центру допомоги учасникам  АТО при райдержадміністрації  Півень Ірина –заступник голови райдержадміністрації та Устименко Ангеліна – головний спеціаліст відділу освіти молоді та спорту райдержадміністрації.

Незабутні враження забезпечили казкові персонажі - Дід Мороз та Снігуронька, які подарували кожному воїну, більше ста наборів з цукерками, мандаринами, яблуками та шкарпетками. Подарункові набори були зроблені при центрі допомоги учасникам АТО за фінансової підтримки Пісковець Зої та Півень Ірини. 

Військовослужбовцям було передано безліч новорічних листівок та смаколиків, котрі зібрані загальноосвітніми закладами району. Дякуємо  учнівським та  педагогічним колективам, батькам за підтримку нашої армії.  Щиро  дякуємо за Новорічні смаколики григорівським волонтерам: родині Кальченків, Антоненко Ользі, Самуляк Клавдії, Мамай Анжелі, Коропець Вірі  - за консервацію та домашню випічку, колективу Григорівського  дитячого садочку – за зроблені 30кг салату  олів'є, Саріашвілі Анзору, пологівському волонтеру, який  передав для військових 200 смачних біляшів.
  Перевезення делегації  забезпечив Бондаренко Віталій. Організатор заходу відділ освіти молоді та спорту райдержадміністрації.

         


З
а інформацією відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації