:
      
 Не згасне пам'ять і вічна слава

 09 травня творчим колективом Пологівського РБК підготовлено і проведено мітинг пам’яті «Не згасне пам'ять і вічна слава» до Дня Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні.
Керівники району та міста, учасники бойових дій різних поколінь, військові, керівники підприємств і організацій, мешканці міста пройшли ходою пам’яті. Учнівська молодь вітала ветеранів війни оплесками і квітами.

      Учасники ходи здійснили покладання квітів до меморіалу загиблим воїнам.
   Зі словами вітань виступили голова райдержадміністрації Артур Крупський, голова районної ради Олександр Покутній, міський голова Юрій Коноваленко, голова Пологівської ради ветеранів України  Микола Степний, керівник районної громадської організації «Ветерани АТО Пологівщини» Валерій Орловський.
  Військовий комісар Пологівського районного військового комісаріату Олександр Манжос вручив учасникам бойових дій в АТО заохочувальні нагороди-медалі.

Солістка Пологівського РБК Аріна Закарлюка виступила з піснею «Не твоя війна».
Хвилиною мовчання та салатовими пострілами вшанували загиблих під час бойових дій у різні роки.
Учні Пологівського професійного ліцею здійснили покладання гірлянди до підніжжя пам’ятника.
Зразковий аматорський хореографічний коллектив «Овація» Пологівської ДШМ привітав ветеранів композицією «Діти за мир!».

Мешканців району та міста було запрошено на частування солдатською кашею і чаєм, якими пригощали військовослужбовці окремої бригади батальйону морської піхоти № 36. Піхотинці, також, біля РБК розташували військову техніку, яку кожен міг оглянути і про яку отримати інформацію від морпехів та сфотографуватися з ними.

   Колектив Пологівського РБК дав звітний концерт  «Палаємо і творимо з любов’ю!». Глядач зручно розмістився взатінку на стільцях, про що подбали відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та колектив Пологівської ЗОШ 1-3 ст. № 4, підтримував оплесками кожного виконавця оплесками.

 

  Усі вітали один одного зі світом і бажали головного для нас і нашої країни - МИРУ!
  Червоною стрічною пройшов крізь програму усього святкування стверджуючий вираз ведучих мітингу  Колесник Віталіни і  Хоменко Ганни:
        Народ Вкраїни – справжній богатир,
       До незалежності торує нам дорогу,
       Ми віримо у те, що прийде мир,
       І віримо у нашу Перемогу!
 
 
За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації