:

  На контролі – соціально-економічний захист членів профспілки освітян Пологівського району 
 
   18 грудня 2015 року на базі Пологівської СРШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся семінар голів первинних профспілкових організацій закладів освіти району. За порядком денним висвітлювалися питання про підсумки роботи VIII з’їзду Профспілки працівників освіти і науки України, робота профспілкових організацій з питання соціального захисту, трудових прав працівників навчальних закладів в умовах сьогодення, децентралізації повноважень органів державної влади та органів місцевого самоврядування.
   В роботі семінару взяли участь голова районної державної адміністрації     А. Є. Крупський, заступник голови районної ради І.О. Шевченко, міський голова Ю. А. Коноваленко, начальник відділу освіти П. В. Капітонов. Учасникам семінару було надано роз’яснення стосовно перспектив фінансування та підтримки закладів освіти у 2016 році, державної освітньої субвенції, індексації заробітної плати та інших актуальних питань.
   Голова районної організації профспілки Мовчан З.А. у своєму виступі зробила акцент на досягненнях і проблемах захисту прав та соціально – економічних інтересів спілчан протягом 2015 року. Від усіх педагогів подякувала керівникам району за позитивне вирішення нагальних, в тому числі і фінансових питань галузі.
    Активісти профспілки навчального закладу на чолі з головою організації Л.Д.Кривошей підготували цікаву і змістовну розповідь про свою роботу, а Святий Миколай завітав на зустріч з подарунками та побажаннями миру, добра, здоров’я і порозуміння.





За інформацією відділу освіти райдержадміністрації