:

    Музичному відділенню Пологівської ДШМ 50 років

    17 грудня в КБК «Гірник» проведено святкову програму «Мій світ - мистецтво!», присвячену 50-річчю музичного відділення Пологівської ДШМ.
    На свято завітали випускники школи різних років, ветерани праці, викладачі, учні школи та їх батьки, шанувальники музичного мистецтва.
    В фойє працювала виставка тематичних робіт учнів художнього відділення школи. 

                                                                                     

    Від керівників району та міста присутнім було піднесено корзину з квітами.

                                                                                        

    Вокальні, музичні та хореографічні поздоровлення були представлені  випускниками школи-студентами вищих навчальних закладів культури.

                                               

   Привітали присутніх з золотим ювілеєм музичного відділення заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, голова районної ради Олександр Покутній, міський голова Юрій Коноваленко. Вони вручили працівникам школи та учням відзнаки вищого, обласного та районного рівнів, а також цифрове піаніно.

                                                 

                                                              


    З привітанням виступила голова профспілки працівників ПРАТ «Пологівський ОЕЗ» Марина Довгаленко і подарувала школі радіо мікрофони.
    Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Марина Діденко привітала усіх зі святом і від колективу ТОВ «Дніпрокераміка» та генерального директора, депутата обласної ради Андрія Чеберка вручила керамічні сервізи для кабінету психологічного розвантаження школи.
    У школи багато здобутків, тому що в ній працює згуртований,  професійний колектив на чолі з досвідченим керівником Ларисою Кас’яненко, створені умови для розвитку дітей та отримання ними початкової мистецької освіти.
    Дружня родино Пологівської школи мистецтв, зі святом!
    Мажорних подій, яскравих фарб в палітрі життя, вдячних реверансів від прихильників і гармонії в колективі та з оточенням.  

  За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації