:

  Музейний урок, присвячений Дню Захисника України 
 
  12.10.2015 у районному краєзнавчому музеї проведено музейний урок та презентовано плакатну експозицію «Воїн крізь віки» з нагоди Дня Захисника України.
  Ведучі уроку Олена Харченко та Наталія Колісник провели колоритний екскурс в історію боротьби України за свою цілісність та незалежність з часів Київської Русі і до подій на сході країни.

  Фактичні дані були влучно доповнені відеоматеріалами: світлинами воїнів-учасників ІІ Світової війни, інтернаціональних війн різних часів та антитерористичної операції на сході України. Актуальними стали виступи учасників художньої самодіяльності: відкрив захід монологом козака Єгор Курносов (районний організаційно-методичний центр), Юрій Нестеренко виконав тематичні пісні під акомпанемент гітари (районний будинок культури), монолог матері прочитала Марина Кошова (районний будинок культури).


    Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих.
  На заході виступили голова Пологівської районної ради Юрій Коноваленко, заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, міський голова Віктор Корольов.


   По закінченню музейного уроку присутні мали змогу побачити плакатну експозицію «Воїн крізь віки».
   На заході були присутні учасники бойових дій на території інших держав, ветерани ІІ Світової війни, воїни АТО, представники громадських організацій, учнівська молодь та громадськість.

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації