:
 

  Морські піхотинці приймали вітання  з Днем Збройних Сил України

За ініціативи центру допомоги АТО при райдержадміністрації  в День Збройних сил України учні  міських загальноосвітніх закладів разом з вихованцями центру соціально-психологічної реабілітації дітей привітали морських піхотинців що квартируються в Пологівському районі.
Діти разом з військовослужбовцями прийняли участь в урочистому шикуванні. Представники учнівського самоврядування  шкіл разом з військовими підняли прапори: Державний, військово-морських сил та морської  піхоти. Разом виконали гімн України та стали свідками отримання чергових військових звань матросами ЗСУ.
Під час вітального святкового концерту військовослужбовцям подарували листівки, прапорці, прапори, плакати  та сувеніри виготовлені учнями загальноосвітніх закладів району під час обласних акцій «Прапор для солдата» та «Подаруй тепло солдату»

                  

Свої дарунки передали й вихованці центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Власноруч  виготовлені яскраві подушечки «смайлики» та запашний святковий торт порадували мужніх захисників.

                 

Святковий концерт складався з номерів, які підготували учні гімназії «Основа», колегіуму №1, Пологівської ЗОШ І-ІІІ ст..№4 та Пологівської СШ № 2. 
   Неймовірні емоції викликали у військових самовіддані номери юних учасників концертної програми. Військові щиро дякували за такий неймовірно приємний сюрприз.  По  закінченню концертної програми військові ще довго спілкувались з дітьми та фотографувались на добру згадку.

                       
   Пологівська райдержадміністрація вдячна керівництву міських закладів освіти, та  центру соціально-психологічної реабілітації дітей  за підготовку та організацію святкового заходу для військовослужбовців.
Організатор заходу відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації/
 
За інформацією 
відділу освіти. молоді та спорту
райдержадміністрації