:
 

 Молитва за Україну

  22 січня в день Соборності України біля меморіалу Небесної Сотні Героям революції гідності  відбувся захід «Молитва за Україну». 
   На заході були присутні представники влади - перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Клименко  та заступник голови Ірина Півень, представники освіти, державні службовці, члени ГО «Пологівська самооборона», ГО «Ветерани АТО Пологівщини», ветерани, воїни-інтернаціоналісти, активісти та громадські діячі.

   Молитву провели представники релігійної організації «Міжнародний Центр Євангелія». У зв’язку з погодними умовами представник УПЦ КП благочинний Єлисей не зміг бути присутнім, але передавав всім вітання та бажання миру нашій країні.
   До пам’ятного знаку було покладено квіти.

            

   Дякуємо за ініціативу та підтримку ГО «Пологівська самооборона».
   Шановні Пологівці, День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.
  Ми віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – розбудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, забезпечення добробуту нинішніх і наступних поколінь українців. Ми переконані, що відзначення Дня Соборності, вшанування творців Акта Злуки – це не тільки суспільна потреба, а й моральний імператив берегти світлу пам’ять незліченних жертв, протягом віків принесених українським народом на вівтар незалежності, соборності, державності.


За інформацією відділу молоді та спорту райдержадмінстрації