:

   За ініціативи Пологівської районної державної адміністрації 31.03.2015 року був проведений виїзд «мобільного соціального офісу», який є структурним підрозділом КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», на територію Чубарівської сільської ради. 
   З жителями села спілкувались заступник голови райдержадміністрації Півень І.Г, спеціалісти управління соціального захисту населення Пологівської районної державної адміністрації, управління Пенсійного фонду України в Пологівському районі, Пологівського районного центру зайнятості, центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді та територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
   В ході роботи прийнято 15 осіб. Були надані відповіді на питання: щодо виплати пенсії працюючим пенсіонерам, щодо змін в оформленні субсидій в 2015 році, щодо виділення 2 га земельної ділянки учаснику АТО, щодо призначення виплати допомоги одинокій матері з урахуванням доходів та постановки її на облік в центр зайнятості, щодо участі в громадських роботах на території сільської ради с. Чубарівка тощо. Також було проведено обстеження умов проживання переселенців у гуртожитку ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей». Наступний виїзд відбудеться на територію Костянтинівської сільської ради 7 квітня 2015 року. 

 

 


За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації